Escriptor


El meu nom és Josep Maria Tortajada Estruch. Vaig néixer un dimarts de febrer de l’any 1969. He viscut sempre a Sabadell, primer a la Creu Alta i ara al Centre.
   
Vaig estudiar a l’escola Montcau-la Mola, al Col·legi L’Escola i a l’Institut Ferran Casablancas. Després vaig anar a la UAB per llicenciar-me en Periodisme i també aprendre Didàctica de les Ciències Socials. Sóc professor de Secundària a l’Institut Castellar de Castellar del Vallès. Però el que més m’agrada fer és escriure i llegir.

Vaig començar a escriure quan tenia nou anys, i encara no m’he aturat. Escrivia contes, poemes, cançons, novel·les, guions de curtmetratges, escenes de teatre, articles per a revistes. L’any 2009 vaig quedar finalista del Premi Pere Calders de Narrativa amb la novel·la La suite de Sofia, publicada per l’editorial Proa. Després vaig escriure la novel·la infantil Bombons i un veí estrany per no caure en un parany, publicada a l’abril de 2013 per Tuins Editorial.

També tinc altres projectes, com per exemple, fer tallers d’escriptura per a avis i àvies, xerrades a les escoles sobre com em diverteixo quan escric i d’altres que algun dia espero que es facin realitat.

Més informació sobre l'autor


Josep Maria Tortjada Estruch
1 comentari:

  1. Hola noies i nois!

    Estic molt content de formar part de tot aquest fil. Us animo a seguir "El carboner enamorat" i a veure quines noves aventures els passen als protagonistes. Us animo a inventar, a imaginar i a crear històries que siguin molt interessants, que ens facin riure o tremolar de por, que siguin romàntiques o d'intriga.

    Espero que ens anem retrobant ben aviat!

    Josep Maria

    ResponElimina